Ürün Adı: ORMINVİT

Kan Hücresi oluşumu ve Demir Eksikliği için

ORMİNVİT

Broşür1 ,     Broşür2
 
BLOOD & OXYGEN,
 
ORMİNVİT, Atlardaki demir eksikliği nedeniyle meydana gelen performans düşüklüğünü ortadan kaldırmak için gerekli olan bir yem katkısıdır.
 
Yüksek performans gösteren yarış atlarında kırmızı kan hücreleri hızla yıkıma uğrar, Kırmızı kan hücreleri yarış sırasında fazla çalışan kaslardaki hücrelere oksijen transportunda önemli rol oynar,Bu nedenle yüksek performansın sürekliliğini sağlamak için kırmızı kan hücrelerinin sağlığını korumak gerekir.Bunun için dışarıdan ilave Fe verilmesi gerekmektedir.Aksi halde Fe eksikliği anemisi meydana gelir.
 
ORMİNVİT , içermiş olduğu Demir’in ( Fe ) etkisini artırmak amacıyla gerekli olan diğer komponentleri de içermektedir. Bakır ( Cu ) ,depolardaki Fe’in mobilize olmasını sağlar,
Kobalt ( Co ) ,Vitamin B12  ‘nin sentezinde aktif rol oynar. Ayrıca içermiş olduğu Folic Acid vitamini de hemoglobin konsantrasyonunda artış sağlar.
 
KULLANMA AMACI :
 
Fe eksikliği anemisinin oluşumunu engeller, Kırmızı kan hücrelerinin sağlığını korur.
Kanamalı yaralanmalar sonrasında tedaviye yardımcı olur.
Gelişmekte olan genç hayvanların gelişmesine katkıda bulunur.Gebeliğin son döneminde kuvvetli ve sağlıklı yavru doğumunu sağlar. Yeşil taze yem tüketiminin azalması sonucunda oluşan Folic Acid gereksinimini karşılar..
 
BİLEŞİMİ :
 
Her 1 Kg ORMİNVİT ,
 

Demir
10.000
Mg
Bakır
1.000
Mg
Kobalt
37
Mg
Folic Acid
300
Mg

 
KULLANMA ŞEKLİ ve DOZU :
 
Yeme karıştırılarak verilmesi önerilir.

Günlük doz 30-45 Gr/ Hayvan başına dır